Livet som mamma til Nicolai og Filippa

tisdag 19 januari 2010

Ikea-tur!

Vi var på Ikea igår. Mannen, frökna og jeg hentet sönnen på dagis kl 12 og dro rett inn til Ikea på Furuset for först og fremst handle kommode til lillefröknas klär.....som til nå har ligget brettet sammen ved fotenden i sprinkelsenga*rödmer av skam*.
Har värt meningen at mannen skulle bygge om vaskerommet og gjort plass till stelleplass MED skuffer til frökna på badet, men ting tar tid.
Så det ble til at jeg fikk han med på å kjöpe en kommode så lenge. Kan alltids brukes til noe annet senere.
Men man drar da ikke til Ikea BARE for å kjöpe kommode og ingenting annet!
Sönnen fikk en ny lekekasse til smålegoen.

En Vessla lekekasse:
Mammut hyller, en blå og en grönn. Til å ha bökene og tegnesakene på:
Vi trengte fler knagger til jakkene i gangen..om man skulle få besök er det jo fint om de også kan henge opp töyet sitt. Våre klär opptar jo 5 knagger fra för. Så det ble en til rekke med Leksvik knagger. Knaggene borres rett inn i murveggen, mens den hvite planka brenner godt i ovnen...som sist;-)
Det ble en Hemnes kommode. Den er stor og tung og tar masse plass. Passer bra siden vi bor i et hus på störrelse med ei lekestue. Denne har mannen skrudd sammen idag mens jeg svettet tur/retur dagis med vogn og akebrett.
Nå hviler mannen i senga(var oppe inatt med lillemor), sönnen ser på "Stor Ståhai", lillemor ligger og snorker for fullt i vogna ute....og jeg sjefer forran laptopen.
En fin dag dette:)
Og kanskje jeg får skuffet ut mannen i låven for montering av vinch og plog på firhjulingen litt senere idag...*funderer*




2 kommentarer:

Inger-Elise sa...

Har gubben fri denne uka eller?

Den kommoden er kjempefin, men det vet du jo alt om, har ikke du hatt/har en sånn?

Lisa sa...

Ja, han har noen dager fri denne uka. Var sjuk i helgen da. Fri man-ons. Skal jobbe igjen imorgen.
Så fri hele neste uke minus helgen tror jeg. Söstra og tanta kommer på söndag kveld:-D
Vi hadde en sånn en når vi bodde i Låbyveien, men den fulgte med den andre:) Liker den veldig godt, og siden gubben ikke helt likte den vi hadde bestemt oss for når vi vel kom inn, så da tittet vi på denne istedet. Men når han vel fikk skrudd den sammen var den FOR stor ifölge han. Alltid fornöyd :o)